Over Langeveldshof

Familie Langeveld

Langeveldshof is een maatschappelijk initiatief van de familie Langeveld, onder de paraplu van We Share Care. De familie had een bloembollenkwekerij aan de Delfweg op de grens van Lisse en Noordwijkerhout. Dochter Susan wilde beleving van de Bollenstreek en een goed bestede dag voor iedereen combineren en nam in 2015 het initiatief om dagbesteding tussen de bloembollen te starten. 

Oude School in Lisse

Na een periode van plannen maken en proefdraaien kon Langeveldshof vanaf oktober 2019 de gymzaal van de Oude School in het centrum van Lisse huren, waar Langeveldshof begon.

Grote groep mensen

Langeveldshof bestaat ondertussen uit een grote groep mensen die zich vrijwillig inzetten. Aangevuld met (coördinerend) zorgprofessionals zorgen zij samen voor opvang, gezelligheid en structuur voor buurt- en dorpsgenoten. 

We Share Care

We Share Care is een sociale onderneming. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Dit betekent dat het niet 'zomaar' een bedrijf is, maar een onderneming die een maatschappelijk doel nastreeft. Waarbij de financiële doelstellingen ten dienste staan van het maatschappelijke doel. Dit zie je ter​ug in onze missie, visie en strategie en dit is ook vastgelegd in de statuten van We Share Care.

We Share Care is aangesloten bij Social Enterprises NL ​en is in aanvraag opgenomen in het register van de Code Sociale Ondernemingen.

Wil je weten over We Share Care? Ga dan naar www.wesharecare.nl