Heeft u suggesties voor verbeteringen of wilt u misschien meegeven wat we heel goed doen? Neem contact met ons op. Ervaringen en suggesties zijn kansen om nóg betere zorg en begeleiding te geven. We zijn nooit uitgeleerd.

Heeft u een klacht? Dan adviseren wij u contact op te nemen met onze coördinator Karin. U kunt uw klacht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'klacht'. Uw klacht wordt dan besproken binnen het team, waarna wij verbeteringen kunnen doorvoeren. Als u uw klacht bij een onafhankelijke instantie wilt melden dan kunt u contact opnemen met Erisietsmisgegaan. Zodra uw melding compleet is wordt deze binnen 48 uur verwerkt en neemt een professional van Erisietsmisgegaan.nl contact met u op.

Onvrede melden  

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof start dagbesteding in de Oude School in Lisse

Dat wordt een prachtige plek!

Na een zorgvuldige voorbereiding en het nodige warmdraaien, door onder meer een High-tea en een voorjaarslunch, gaat Langeveldshof najaar 2019 starten met dagbesteding. We hebben ruimte gevonden in de gymzaal van de Oude School in Lisse. Het wordt een fijne plek die midden in de samenleving staat. We kunnen er aan de slag met tuinieren, bloemen en planten maar ook met creativiteit en lekker eten. Het Hof is er voor mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, nuttig bezig willen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben.

Lees meer...

Overeenkomst LangeveldsHof met Bollenstreekse gemeenten en Katwijk

WeShareCare - de initiatiefnemer van LangeveldsHof -, ISD Bollenstreek en de Gemeente Katwijk tekenden op respectievelijk 4, 13 en 19 november 2014 een overeenkomst in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Lees meer...