Langeveldshof heeft regelmatig plekken beschikbaar, neem contact op!

Vanwege het coronavirus zijn onze groepen kleiner dan gebruikelijk. We hebben extra plaatsen mogelijk gemaakt door vaker open te gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn dan maken we graag telefonisch kennis met u. We horen dan graag wat goed bij u past.

Het kan voorkomen dat u van ons te horen krijgt dat u even moet wachten tot er een geschikt plekje is. U kunt dan wel alvast een indicatie aanvragen.

Meer weten? Neem contact op met onze coördinator Karin Kuiper via 06 25136474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen over Langeveldshof? U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof start dagbesteding in de Oude School in Lisse

Dat wordt een prachtige plek!

Na een zorgvuldige voorbereiding en het nodige warmdraaien, door onder meer een High-tea en een voorjaarslunch, gaat Langeveldshof najaar 2019 starten met dagbesteding. We hebben ruimte gevonden in de gymzaal van de Oude School in Lisse. Het wordt een fijne plek die midden in de samenleving staat. We kunnen er aan de slag met tuinieren, bloemen en planten maar ook met creativiteit en lekker eten. Het Hof is er voor mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, nuttig bezig willen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben.

Lees meer...

Overeenkomst LangeveldsHof met Bollenstreekse gemeenten en Katwijk

WeShareCare - de initiatiefnemer van LangeveldsHof -, ISD Bollenstreek en de Gemeente Katwijk tekenden op respectievelijk 4, 13 en 19 november 2014 een overeenkomst in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Lees meer...