Langeveldshof is open 

Sinds enige tijd is er sprake van een lockdown in Nederland om het aantal besmettingen met het coronavirus naar beneden te brengen. Veel plaatsen zijn gesloten. Een heftige ingreep in ons dagelijks leven.

We zijn blij en dankbaar dat van de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 is geleerd en dat zorg en begeleiding van kwetsbare mensen door mag gaan. Eenzaamheid is ook ingrijpend.

Dit betekent dat we bij Langeveldshof open zijn. Dit betekent ook dat we extra scherp zullen zijn op het naleven van de maatregelen om besmettingen zoveel we kunnen te voorkomen. Want gezondheid voor iedereen staat voorop.

Mocht je vragen hebben over onze corona maatregelen dan geven we graag aan wat we doen. Extra input voor wat betreft de corona maatregelen is van harte welkom. Samen zorgen we voor goede en veilige zorg.

Tijdens de eerste lockdown was Langeveldshof gesloten

Tijdens de eerste lockdown moest het Hof dicht en konden onze deelnemers niet naar onze locatie komen. We zijn zo goed mogelijk met hen in contact gebleven. Er is veel gebeld, er zijn kaartjes gestuurd en bloemetjes gebracht en er is hier en daar door een beroepskracht op individuele basis dagbesteding verzorgd. Het was voor iedereen een moeilijke tijd en we waren dan ook erg blij dat in juni de locatie weer open kon zijn, rekening houdend met de geldende voorschriften.

Voor zowel ons team als de deelnemers betekende dat weer genieten. We konden elkaar weer zien en ontmoeten en weer actief aan de slag met wat goed bij ons past. Dat is voor iedereen natuurlijk iets anders. Wat voor de meesten van ons geldt is dat samen leuke dingen doen, samen erop uit gaan en een goede lunch aanspreekt. Door de gezellige dag weten we weer precies waarom met elkaar genieten zo belangrijk is.

Laten we oog hebben voor elkaar. Aandacht voor elkaar helpt ons hier doorheen te komen.

Heeft u vragen over Langeveldshof en of wilt u eens komen kennismaken? 
Onze coördinator Karin Kuiper staat u graag te woord en is te bereiken via 06 25136474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof start dagbesteding in de Oude School in Lisse

Dat wordt een prachtige plek!

Na een zorgvuldige voorbereiding en het nodige warmdraaien, door onder meer een High-tea en een voorjaarslunch, gaat Langeveldshof najaar 2019 starten met dagbesteding. We hebben ruimte gevonden in de gymzaal van de Oude School in Lisse. Het wordt een fijne plek die midden in de samenleving staat. We kunnen er aan de slag met tuinieren, bloemen en planten maar ook met creativiteit en lekker eten. Het Hof is er voor mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, nuttig bezig willen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben.

Lees meer...

Overeenkomst LangeveldsHof met Bollenstreekse gemeenten en Katwijk

WeShareCare - de initiatiefnemer van LangeveldsHof -, ISD Bollenstreek en de Gemeente Katwijk tekenden op respectievelijk 4, 13 en 19 november 2014 een overeenkomst in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Lees meer...