Wie en voor wie is het Hof?

Langeveldshof is een maatschappelijk initiatief van de familie Langeveld. De familie had een bloembollenkwekerij aan de Delfweg op de grens van Lisse en Noordwijkerhout. Dochter Susan wilde beleving van de Bollenstreek en een goed bestede dag voor iedereen combineren en nam in 2015 het initiatief om dagbesteding tussen de bloembollen te starten. Na een periode van plannen maken en proefdraaien kon Langeveldshof oktober 2019 de gymzaal van de Oude School in het centrum van Lisse huren.

Vanuit de gedachte ‘we share care’ delen we bij Langeveldshof met elkaar de zorg voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we met de partner, familie, vrienden en dorp- en buurtgenoten. We brengen mensen graag bij elkaar.

Het Hof bestaat uit een groep professionals en vrijwilligers die samen voor opvang, gezelligheid en structuur zorgen. Deelnemers van het Hof hebben vaak beginnende dementie of een verstandelijke beperking maar iedereen die zich bij ons thuis voelt kan zich aanmelden. Veel mensen komen voor de gezelligheid en het samen ondernemen van activiteiten. Er zijn jongeren en ouderen, mensen met een beperking of met lichte psychiatrische problematiek. Ook mensen die herstellen van een langdurige ziekte of een ongeluk zijn welkom. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag. Gebaseerd op behoefte en voorkeuren vormen zich groepjes van deelnemers en vrijwilligers die naar elkaar omzien.

Nieuws

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2021

De jaarlijkse open dag van Langeveldshof is dit jaar op zaterdag 11 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof beleven.

Lees meer...

Vacatures

Coördinerend begeleider (m/v) gezocht! - Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken een coördinerend begeleider, vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...