Wie en voor wie is het Hof?

Langeveldshof is een maatschappelijk initiatief van de familie Langeveld. De familie had een bloembollenkwekerij aan de Delfweg op de grens van Lisse en Noordwijkerhout. Eén van de dochters, Susan, wilde beleving van de Bollenstreek en een goed bestede dag voor iedereen combineren en nam in 2015 het initiatief om dagbesteding tussen de bloembollen te starten. Na een periode van plannen maken en proefdraaien kon LangeveldsHof oktober 2019 de gymzaal van de Oude School in het centrum van Lisse huren.

Vanuit de gedachte ‘we share care’ delen we bij Langeveldshof met elkaar de zorg voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we met de partner, familie, vrienden en dorp- en buurtgenoten van onze deelnemers. We brengen graag mensen bij elkaar.

Het Hof bestaat uit een groep professionals en vrijwilligers die samen voor opvang, gezelligheid en structuur zorgen. Deelnemers van het Hof hebben vaak beginnende dementie of een verstandelijke beperking maar iedereen die zich bij ons thuis voelt kan zich aanmelden. Veel mensen komen voor de gezelligheid en het samen ondernemen van activiteiten. Er zijn jongeren en ouderen, mensen met een beperking of met lichte psychiatrische problematiek. Ook mensen die herstellen van een langdurige ziekte of een ongeluk zijn welkom. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag. Gebaseerd op behoefte en voorkeuren vormen zich groepjes van deelnemers en vrijwilligers die naar elkaar omzien.

Nieuws

Vacatures

Begeleider (m/v) gezocht! Chauffeurs (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof open tijdens tweede lockdown

Na gedwongen sluiting vanwege het coronavirus dit voorjaar is ontmoetingscentrum Langeveldshof tijdens de tweede lockdown open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...