Wat en waarom is er het Hof?

Langeveldshof biedt gezelligheid, opvang en structuur voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is een beschutte omgeving waar je bezig kunt zijn met je creativiteit, de natuur en lekkere dingen maken. Iedere dag mag een feestje zijn.
Bij het Hof volgen we zo goed mogelijk de jaargetijden. Bijzonder is dat iedere deelnemer die dat wil zijn eigen tuintje krijgt. Samen met vrijwilligers kun je daar een bollen-, bloemen-, of groentetuintje aanleggen.

We zien dat de behoefte aan zorg verandert is. Mensen willen meer zelf bepalen en willen zorg die bij hen past. De directe omgeving wil betrokken zijn bij de zorg voor hun partner, familie of vrienden en wil zorgen samen delen. Samen kunnen we het beter en op het Hof is daar plaats voor. We steunen graag mensen die zorgen voor anderen en brengen mensen bij elkaar.

Onze 10 beloften*

  1. De mens staat centraal; jij en jouw kracht. Maar ook jij en ik, jij en je partner, jij en je familie en vrienden, jij en je buren;
  2. We staan voor je open, je kunt snel starten;
  3. Als je wilt kun je je eigen veldje krijgen om op te tuinieren;
  4. Je hebt zelf de regie; regelmatig een opgefrist persoonlijk plan, toegang tot je eigen dossier en steeds de keuze voor andere activiteiten;
  5. We zien je; onze groepen bestaan uit niet meer dan 10 deelnemers;
  6. Een gezamenlijke lunch om de dag te vieren;
  7. Ieder seizoen een gezamenlijke excursie of een uitje;
  8. Na ieder seizoen een afsluiting waar we vrienden en familie voor uitnodigen;
  9. We zijn duurzaam; hergebruik en groen waar mogelijk;
  10. Wij laten ons monitoren door een raad van toezicht, cliëntenraadpleging en een klachtencommissie. Daarnaast is er een vertrouwenspersoon.

* vraag naar de spelregels.

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof open tijdens tweede lockdown

Na gedwongen sluiting vanwege het coronavirus dit voorjaar is ontmoetingscentrum Langeveldshof tijdens de tweede lockdown open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...