Wij zoeken vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

—————————— 

 

Langeveldshof zoekt Vrijwilligers

Sinds oktober 2019 Hof brengt Langeveldshof verbinding en heel veel plezier. Het speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Om goed voor mensen te zorgen doen we het graag samen. Daarom zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het Hof een warm hart toedragen.

Kom je ook helpen?

Vrijwilligers maken het Hof

Langeveldshof is bedoeld voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn met beginnende dementie, ouderen maar ook jongeren, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychiatrische problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag.

Er wordt gezamenlijk een programma gemaakt maar één op één activiteiten met deelnemers vinden ook plaats. Geef bij ons aan wat jij leuk vindt.

Ben jij een echte sfeermaker (m/v)? Wil jij het gezellig maken voor onze deelnemers? Wil jij actief met hen iets leuks gaan doen, iets maken, iets leren of een gesprekje voeren? 

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, geïnteresseerd is in de medemens en mensen gemakkelijk kan enthousiasmeren? Kun jij iemand motiveren tot een gezellige en actieve dag?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligers zijn vaste dagen of vaste halve dagen op het Hof aanwezig en worden gekoppeld aan de deelnemers die er dan ook zijn. Er wordt dus op je gerekend. Omdat we samen activiteiten ondernemen ontstaan hechte groepen van mensen die naar elkaar omkijken.

Een specifieke groep vrijwilligers rijdt met onze bus. Zij halen deelnemers thuis op en brengen ze weer naar huis.

Je ontvangt coaching en training en maakt onderdeel uit van een gezellig team en een startende organisatie. We werken met een vrijwilligersovereenkomst en vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Wordt onderdeel van ons team en help mee aan de vele geluksmomenten. We horen graag van je via contact@langeveldshof of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

——————————

 

Wie wordt de chauffeur van het Hof?

Langeveldshof zoekt chauffeurs (m/v) die met onze bus (een Mercedes-benz vito) onze deelnemers willen vervoeren.

Onze chauffeurs zijn vrijwilligers die op afgesproken momenten de deelnemers thuis ophalen en naar het Hof aan de Heereweg in Lisse brengen of na afloop weer thuisbrengen.
In overleg rijden onze chauffeurs ook tijdens de uitjes.

Natuurlijk moet je over een rijbewijs beschikken, goed met mensen kunnen omgaan en affiniteit hebben met onze doelgroep.

Er wordt gereden van (ruwweg) 9 tot 10 uur, van 12.20 tot 13.30 en aan het eind van de middag tussen ongeveer 16.00 en 17.00 uur.

Laat ons weten wat je kunt betekenen. 

Wordt onderdeel van ons team en help mee aan de vele geluksmomenten. We horen graag van je via contact@langeveldshof of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

——————————

  

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Vacatures

Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Langeveldshof is altijd op zoek naar mensen die ons team verder willen komen versterken. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...