Wij zoeken een begeleider, chauffeurs en vrijwilligers die een groep deelnemers als sfeermaker ondersteunen. Kom jij ons team versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

—————————— 

 

Langeveldshof zoekt een begeleider! (HBO)

Het mooiste team van Lisse zoekt een collega! Als begeleider bij Langeveldshof ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een goede begeleiding en ondersteuning van onze deelnemers en een fijne plek voor de vrijwilligers van Langeveldshof. We werken aan een warme en stimulerende omgeving waar ieder tot zijn recht kan komen.

Je bent verantwoordelijk tijdens een aantal dagdelen, waarin je begeleiding geeft aan een groep van tien vaste deelnemers en vijf vaste vrijwilligers. Met hen maak je het programma en je voert deze samen uit. Ook boodschappen doen en opruimen hoort erbij. Je stimuleert en stuurt vrijwilligers aan waar nodig, ondersteunt groepsvorming en verbinding en stimuleert initiatieven uit de groep.

De plannen zijn van deelnemers zelf en worden door jou voor hen opgesteld. Je maakt met een deel van onze deelnemers afspraken over doelen en legt deze vast. Je houdt rekening met persoonlijke vragen, levensfase en de mogelijkheden van de deelnemer. Je kunt goed observeren, signaleert ontwikkeling, bewaakt voortgang en rapporteert en evalueert tijdig, zowel mondeling als schriftelijk. Voor advies kun je altijd terugvallen op je collega's.

Naast begeleiding van deelnemers verdelen begeleiders bij Langeveldshof onderling;

  • supervisie voor wat betreft de zorg;
  • de eindverantwoordelijkheid voor onze vrijwilligers;
  • eindverantwoordelijkheid voor programma-mogelijkheden en materialen passend bij onze deelnemers.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning in groepsverband aan kwetsbare volwassenen. De groep is divers. Als begeleider bij Langeveldshof heb je een uitgebreide en brede ervaring voor wat betreft doelgroepen binnen de zorg. Bij voorkeur ben je al ervaren in het herstelgericht werken en coach je anderen bij die manier van werken. Je activeert en begeleidt op diverse gebieden zodat er veiligheid en structuur ontstaat.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Liefst heb je een afgeronde relevante (post-) Hbo-opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener, ggz agoog, psycholoog of een andere vergelijkbare opleiding.

We zoeken een begeleider die sterk contactgericht is. Je bent een bruggenbouwer die mensen in beweging kan krijgen, het overzicht kan bewaren en prioriteiten kan stellen. Je bent samenwerkingsgerichtheid en in staat tot scherpe observaties en je reflecteert van nature, ook op eigen handelen. Je neemt verantwoordelijkheid.

De arbeidsovereenkomst wordt bij aanvang aangegaan voor 15 - 36 uur per week. Het salaris ligt tussen 2.016 en 3.084 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Bij een voltijds functie horen bij ons 25 vrije dagen per jaar. Werktijden in overleg.

Je hebt vragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitaties met CV zien wij graag zo snel mogelijk maar in ieder geval vóór 1 juni 2021 tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

—————————— 

 

Het Hof zoekt Vrijwilligers

In het centrum van Lisse is oktober 2019 Langeveldshof gestart. Het Hof brengt verbinding en heel veel plezier. Het speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen.

Om het goed te doen doen we het graag samen. Daarom zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het Hof, en vooral onze deelnemers, een warm hart toedragen.

Kom je ook helpen?

Vrijwilligers maken het fijn op het Hof

Langeveldshof is bedoeld voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn met beginnende dementie, ouderen maar ook jongeren, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychiatrische problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag.

Er wordt gezamenlijk een programma gemaakt maar één op één activiteiten met deelnemers vinden ook plaats. Geef aan wat jij leuk vindt.

Ben jij een echte sfeermaker (m/v)? Wil jij het gezellig maken voor onze deelnemers? Wil jij actief met hen iets leuks gaan doen, iets maken, iets leren of een gesprekje voeren? Wordt onderdeel van ons team en help mee aan geluksmomenten.

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, geïnteresseerd is in de medemens en mensen gemakkelijk kan enthousiasmeren? Kun jij iemand motiveren tot een gezellige en actieve dag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligers zijn vaste dagen of vaste halve dagen op het Hof aanwezig en worden gekoppeld aan de deelnemers die er dan ook zijn. Zij rekenen dus op je. Omdat samen activiteiten ondernomen worden ontstaan hechte groepen van mensen die naar elkaar omkijken.

Een specifieke groep vrijwilligers rijdt met onze bus. Zij halen deelnemers thuis op en brengen ze weer naar huis.

Je ontvangt coaching en training van Langeveldshof en maakt onderdeel uit van een gezellig team en een startende organisatie. We werken met een vrijwilligersovereenkomst en vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

We horen graag van je via contact@langeveldshof of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

——————————

 

Wie wordt de chauffeur van het Hof?

Langeveldshof zoekt chauffeurs (m/v) die met onze bus (een Mercedes-benz vito) onze deelnemers willen vervoeren.

Onze chauffeurs zijn vrijwilligers die op afgesproken momenten de deelnemers thuis ophalen en naar het Hof aan de Heereweg in Lisse brengen of na afloop weer thuisbrengen.
In overleg rijden onze chauffeurs ook tijdens de uitjes.

Natuurlijk moet je over een rijbewijs beschikken, goed met mensen kunnen omgaan en affiniteit hebben met onze doelgroep.

Er wordt gereden van (ruwweg) 9 tot 10 uur, van 12.20 tot 13.30 en aan het eind van de middag tussen ongeveer 16.00 en 17.00 uur.

Laat ons weten wat je kunt betekenen. We zijn ontzettend blij als je meehelpt om het Hof mogelijk te maken.

We horen graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze coördinator Karin 06 25136474.

——————————

  

Nieuws

Onze vacatures

Begeleider (m/v) gezocht! - Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken een begeleider, vrijwilligers als sfeermaker voor de deelnemers en chauffeurs. Kom jij ons team versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...