14 februari 2018: Sassenheim Bakt en oud-Hollandse spelletjes 

Sassenheim bakt op Valentijnsdag

Thuisbakkers die er even uitwillen opgelet! Op woensdag 14 februari bakken we tijdens de spelletjesochtend van Langeveldshof heerlijke
zoetigheden. Doe je mee?
Om 10.00 beginnen we. Je mag bij jou thuis of gezellig bij Langeveldshof bakken. Om 11.00 moet het klaar zijn en breng je het naar het hof. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld wat je zou willen bakken.

Gezelligheid en spelletjes

Ben je toe aan een gezellige ochtend, en hou je van spelletjes, dan ontvangt het team van Langeveldshof je 14 februari graag vanaf 10.00 uur. We gaan lekkernijen bakken en je kunt verschillende oud-Hollandse spelletjes doen. Je kunt natuurlijk ook een eigen spelletje meenemen. Om 11.30 sluiten we af met een kopje thee met de zelfgebakken zoetigheden.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Iedere tweede woensdag

Langeveldshof is een maatschappelijk initiatief gericht op activiteiten en begeleiding overdag voor mensen die dat kunnen gebruiken. We bieden iedere tweede woensdag van de maand een activiteit in de Hofhut in Sassenheim.

 

Nieuws

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2021

De jaarlijkse open dag van Langeveldshof is dit jaar op zaterdag 11 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof beleven.

Lees meer...

Vacatures

Coördinerend begeleider (m/v) gezocht! - Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken een coördinerend begeleider, vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...