Langeveldshof zoekt een begeleider! (HBO of HBO+)

Het mooiste team van Lisse zoekt een collega! Als begeleider bij Langeveldshof ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een goede zorgverlening aan alle deelnemers en een fijne plek voor alle vrijwilligers van Langeveldshof. We werken aan een gezellige en stimulerende omgeving waar ieder tot zijn recht kan komen.

Je zult drie dagdelen gaan verzorgen, tijdens welke je verantwoordelijk bent voor een groep van zo’n tien vaste deelnemers en vijf vaste vrijwilligers. Met hen maak je het programma en je voert deze samen uit. Ook boodschappen doen en opruimen hoort erbij. Je ondersteunt groepsvorming en verbinding en stimuleert initiatieven uit de groep.
Hiernaast ben je coördinator voor alle vrijwilligers van Langeveldshof. Je bent hun eerste aanspreekpunt en werft, betrekt, coacht en motiveert vrijwilligers afhankelijk van hun wensen en competenties. Je zorg ervoor dat er regelmatig relevante trainingen en bijeenkomsten voor hen gerealiseerd worden. Zonder vrijwilligers geen Hof, ieder draagt bij vanuit eigen kracht.

Wij bieden begeleiding en ondersteuning in groepsverband aan kwetsbare volwassenen. De groep is divers. Als begeleider bij Langeveldshof heb je dus een uitgebreide en brede ervaring voor wat betreft doelgroepen binnen de zorg. Bij voorkeur ben je ervaren in het herstelgericht werken en coach je anderen bij die manier van werken. Je activeert en begeleidt op diverse gebieden zodat er veiligheid en structuur ontstaat.

De plannen zijn van deelnemers zelf en worden door jou voor hen opgesteld. Je maakt afspraken over doelen en legt deze vast. Je houdt rekening met persoonlijke vragen, levensfase en de mogelijkheden van de deelnemer. Je signaleert ontwikkeling, bewaakt voortgang en rapporteert schriftelijk en op tijd. Voor advies kun je altijd terugvallen op je collega's.

Je gaat werken in een klein en nieuw team in Lisse met verschillende competenties.

Je hebt minimaal een afgeronde relevante (post-) HBO opleiding; sociaal pedagogisch hulpverlener, ggz agoog, psycholoog of een anderszins vergelijkbare opleiding.

De arbeidsovereenkomst wordt bij aanvang aangegaan voor 15 uur per week gemiddeld.

Werktijden in overleg.

Heb je vragen? Je kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitaties met CV zien wij graag tot 15 januari 2020 tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.langeveldshof.nl

——————————

Wie wordt de chauffeur van het Hof?

Langeveldshof zoekt chauffeurs (m/v) die met onze bus (een Mercedes-benz vito) onze deelnemers willen vervoeren. Onze chauffeurs zijn vrijwilligers die op afgesproken momenten de deelnemers thuis ophalen en naar het Hof aan de Heereweg in Lisse brengen of na afloop weer thuisbrengen.
Als je dat leuk vindt vragen we je ook of je de bus wilt rijden tijdens uitjes.

Natuurlijk moet je over een rijbewijs beschikken, goed met mensen kunnen omgaan en affiniteit hebben met onze doelgroep.

Er wordt gereden van (ruwweg) 9 tot 10 uur, van half 1 tot half 2 en aan het eind van de middag tussen ongeveer 4 en 5 uur.
Laat ons weten wat je kunt betekenen. We zijn blij als je meehelpt om het Hof mogelijk te maken.

We horen graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze coördinator Karin 06 25136474.

——————————

Het Hof zoekt Vrijwilligers

In het centrum van Lisse startten wij oktober 2019 Langeveldshof. Het Hof brengt verbinding en heel veel plezier. Het speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen.
Om het goed te doen doen we het graag samen. Daarom zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het Hof, en vooral de deelnemers natuurlijk, een warm hart toedragen.
Kom je ook helpen?

Vrijwilligers maken het Hof

Langeveldshof is bedoeld voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn met beginnende dementie, ouderen maar ook jongeren, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychiatrische problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag.

Vrijwilligers bij het Hof zijn er vaste dagen of halve dagen en worden meestal gekoppeld aan deelnemers van het Hof die er dan ook zijn. Omdat zij samen activiteiten ondernemen ontstaan vaak hechte groepen mensen die naar elkaar omkijken.
Een specifieke groep vrijwilligers rijdt met onze bus. Zij halen deelnemers thuis op en brengen ze weer naar huis.

Wij vragen een VOG en sluiten een vrijwilligersovereenkomst met je af. Verder zijn er regelmatig bijeenkomsten en trainingen.

Wat vindt jij leuk om te doen? We maken graag kennis met je.

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

 

Nieuws

Vacatures

Begeleider (m/v) gezocht! Chauffeurs (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof open tijdens tweede lockdown

Na gedwongen sluiting vanwege het coronavirus dit voorjaar is ontmoetingscentrum Langeveldshof tijdens de tweede lockdown open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Regelmatig komen er bij Langeveldshof plaatsen beschikbaar, u kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...