We kunnen terugkijken op een geslaagde en zonnige open dag van Langeveldshof met muziek en activiteiten.

Op een stralende zaterdag had ontmoetingscentrum Langeveldshof op 9 september haar jaarlijkse Open dag. In Sassenheim werd de Open dag feestelijk geopend door Wethouder Teylingen Reny Wietsma. Zij kreeg het eerste door deelnemers gemaakte scrap-book uitgereikt van coördinator Sanne Klok. Wethouder Wietsma gaf complimenten aan het initiatief Langeveldshof en de positieve benadering van gezondheid en het belang daarvan voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ze keek terug naar het werkbezoek aan Langeveldshof van de Burgemeester en Wethouders eerder dit jaar en de warme sfeer die ze toen had ervaren. Ook noemde ze de mooie samenwerkingen met het Raamwerk en Fietsmaatjes Teylingen en ze sloot af met een quote van één van de deelnemers van Langeveldshof (90); ‘Vroeger waren we jong en mooi, nu zijn we alleen nog mooi’.

In Lisse werd de dag geopend door uitreiking van het eerste kopje koffie. Deze werd feestelijk uitgereikt aan deelnemer Thea. De keuken in de gymzaal van de Oude School, waar Langeveldshof Lisse gehuisvest is, word verbouwd. Daarom werd door Henriette van den Anker koffie geschonken. De door de mensen van Langeveldshof Lisse gemaakte dahliamozaïek trok veel aandacht en lekker in de schaduw was het goed en gezellig toeven. Entertainer Jessica van Noord trad op met luister- en meezingliedjes en mensen konden zowel in Lisse als in Sassenheim meedoen met diverse activiteiten

Dameskoor Ladies Melody trad op in Sassenheim. Het bekende koor uit Noordwijkerhout bestaat alweer bijna 25 jaar. Accordeonisten een contrabas begeleidden de liedjes die door het 35-vrouw sterke koor ten gehore werden gebracht. Zij brachten veel liedjes van ‘vroeger’, de 50-er en 60-er jaren, waarbij het publiek lekker mee kon zingen. De gasten werden prima ontvangen in het Sassennest in park Rusthoff. Velen kwamen er even bij zitten om mee te genieten.