Voor wie is Langeveldshof

Bij Langeveldshof ben je welkom

Deelnemers van Langeveldshof hebben vaak beginnende dementie of lichte psychiatrische problematiek, maar iedereen die zich bij ons thuis voelt kan zich aanmelden. Veel mensen komen voor de gezelligheid en het samen ondernemen van activiteiten naar Langeveldshof. Er zijn jongeren en ouderen, mensen met verstandelijke beperking en mensen met lichamelijke beperkingen. Ook mensen die herstellen van een langdurige ziekte of een ongeluk zijn welkom.

Welkom bij de groep

Langeveldshof werkt met vaste groepen. Gebaseerd op behoefte en voorkeuren worden groepen van deelnemers en vrijwilligers samengesteld. Zo ontstaan groepen die elkaar kennen en naar elkaar omzien. En dat zien we natuurlijk graag.   

Halve of hele dagen

Als deelnemer kom je één of meer vaste halve of hele dagen per week. Zo leer je snel de mensen kennen die er dan ook zijn. We bieden geen dagprogramma voor iedereen maar we bekijken met jou wat je leuk vindt en wat je mogelijkheden zijn. Zo is er voor iedereen een gezellige en goed bestede dag. 

Indicatie

De meeste deelnemers van Langeveldshof hebben een indicatie waardoor de gemeente of zorgkantoor de kosten betaald. Zelf betalen kan ook.