Wat is Langeveldshof

Dagbesteding in de bollenstreek

Langeveldshof biedt een goede besteding van de dag. Het is een bijzondere plek die midden in de samenleving staat. Er wordt kleinschalig opvang en begeleiding geboden in vaste groepen. Je vindt er gezelligheid, saamhorigheid, creativiteit, gezond bewegen én lekker eten. 

Langeveldshof draagt bij aan de bestrijding van eenzaamheid en een goede gezondheid. Het ondersteunt actief ouder worden en herstel. We spelen in op alle leeftijden, achtergronden of voorkeuren. We stimuleren onderling contact op een ongedwongen en veilige manier. Langeveldshof stimuleert contact tussen jong en oud en draagt bij aan sociale diversiteit.

Steuntje in de rug

Bij ons vind je mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Dit zijn mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben. We bieden activiteiten en ondersteunen hun mantelzorgers waar we kunnen. 

Graag buiten

We volgen zo goed mogelijk de jaargetijden en zijn graag buiten. Bijzonder is dat er in Lisse kleine verhoogde tuintjes zijn. Samen met vrijwilligers kun je daar een bollen-, bloemen-, of groentetuintje aanleggen.
In Sassenheim zijn we met Langeveldshof vaak in park Rusthoff te vinden, voor een wandeling, een praatje of een hele ochtend of middag.

Mantelzorgers welkom

Mantelzorgers, familie en vrienden zijn ook van harte welkom. Zij kunnen de medewerkers van Langeveldshof raadplegen en onderling ervaringen uitwisselen. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten waarvoor mantelzorgers worden uitgenodigd. 

Interesse?

Een keer de sfeer komen proeven? Maak een afspraak voor een gezellige kop koffie. 

Bel 06 25136474 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak bij Langeveldshof in Lisse. 

Bel 06 12357578 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak bij Langeveldshof in Sassenheim.