Wij zoeken een coördinerend begeleider, vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

—————————— 

Team Langeveldshof Lisse zoekt een

Coördinerend begeleider

Het mooiste team van de Bollenstreek zoekt een collega! Lijkt het je wat om met kwetsbare mensen te werken tussen de bloembollen? Neem dan contact met ons op.

Langeveldshof levert begeleiding met een klein professioneel team bestaande uit coördinerend begeleiders - waaronder één coördinator - en een grote groep vrijwilligers. Je gaat werken in een innovatieve organisatie die ruimte biedt om op een professionele manier persoonlijke zorg te verlenen. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid kun jij samen met je deelnemers wensen en behoeften in kaart brengen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning op af.

Je coördineert je eigen dagdelen en bent verantwoordelijk voor een vaste groep leuke deelnemers. Daarnaast verdelen we de taakgebieden.

Met deelnemers en vrijwilligers maak je een activerend programma met focus op creativiteit, de buitenwereld en beweging. Het bieden van aantrekkelijke activiteiten is een essentieel, ondersteunend onderdeel van de begeleiding. Je zorgt voor een warme en stimulerende omgeving waar ieder tot zijn recht kan komen.

Je bent zichtbaar voor het netwerk en zoekt met je deelnemers en vrijwilligers steeds naar oplossingen die het welzijn bevorderen. Het uitgangspunt is de zelfredzaamheid van de deelnemer te vergroten.

Op het Hof zijn mensen uit diverse zorg-doelgroepen te vinden, waaronder ouderen, jongeren, mensen met psychische klachten en meervoudige problematiek.

Je hebt een relevante HBO/WO opleiding. Afhankelijk van je ervaring bepalen we de hoogte van jouw salaris. We stemmen het aantal uren dat je wilt werken graag met je af.

Er zijn passende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Vragen en sollicitaties met CV zien wij graag tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

—————————— 

 

Langeveldshof zoekt Vrijwilligers

Sinds oktober 2019 Hof brengt Langeveldshof verbinding en heel veel plezier. Het speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Om goed voor mensen te zorgen doen we het graag samen. Daarom zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het Hof een warm hart toedragen.

Kom je ook helpen?

Vrijwilligers maken het Hof

Langeveldshof is bedoeld voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn met beginnende dementie, ouderen maar ook jongeren, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychiatrische problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag.

Er wordt gezamenlijk een programma gemaakt maar één op één activiteiten met deelnemers vinden ook plaats. Geef bij ons aan wat jij leuk vindt.

Ben jij een echte sfeermaker (m/v)? Wil jij het gezellig maken voor onze deelnemers? Wil jij actief met hen iets leuks gaan doen, iets maken, iets leren of een gesprekje voeren? 

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, geïnteresseerd is in de medemens en mensen gemakkelijk kan enthousiasmeren? Kun jij iemand motiveren tot een gezellige en actieve dag?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligers zijn vaste dagen of vaste halve dagen op het Hof aanwezig en worden gekoppeld aan de deelnemers die er dan ook zijn. Er wordt dus op je gerekend. Omdat we samen activiteiten ondernemen ontstaan hechte groepen van mensen die naar elkaar omkijken.

Een specifieke groep vrijwilligers rijdt met onze bus. Zij halen deelnemers thuis op en brengen ze weer naar huis.

Je ontvangt coaching en training en maakt onderdeel uit van een gezellig team en een startende organisatie. We werken met een vrijwilligersovereenkomst en vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Wordt onderdeel van ons team en help mee aan de vele geluksmomenten. We horen graag van je via contact@langeveldshof of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

——————————

 

Wie wordt de chauffeur van het Hof?

Langeveldshof zoekt chauffeurs (m/v) die met onze bus (een Mercedes-benz vito) onze deelnemers willen vervoeren.

Onze chauffeurs zijn vrijwilligers die op afgesproken momenten de deelnemers thuis ophalen en naar het Hof aan de Heereweg in Lisse brengen of na afloop weer thuisbrengen.
In overleg rijden onze chauffeurs ook tijdens de uitjes.

Natuurlijk moet je over een rijbewijs beschikken, goed met mensen kunnen omgaan en affiniteit hebben met onze doelgroep.

Er wordt gereden van (ruwweg) 9 tot 10 uur, van 12.20 tot 13.30 en aan het eind van de middag tussen ongeveer 16.00 en 17.00 uur.

Laat ons weten wat je kunt betekenen. 

Wordt onderdeel van ons team en help mee aan de vele geluksmomenten. We horen graag van je via contact@langeveldshof of bel onze coördinator Karin 06 25136474. Tot snel!

——————————

  

Nieuws

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2021

De jaarlijkse open dag van Langeveldshof is dit jaar op zaterdag 11 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof beleven.

Lees meer...

Vacatures

Coördinerend begeleider (m/v) gezocht! - Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken een coördinerend begeleider, vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...