Wie wordt de chauffeur van het Hof?

Langeveldshof zoekt chauffeurs (m/v) die met onze bus (een Mercedes-benz vito) onze deelnemers willen vervoeren. Onze chauffeurs zijn vrijwilligers die op afgesproken momenten de deelnemers thuis ophalen en naar het Hof aan de Heereweg in Lisse brengen of na afloop weer thuisbrengen.
Als je dat leuk vindt vragen we je ook of je de bus wilt rijden tijdens uitjes.

Natuurlijk moet je over een rijbewijs beschikken, goed met mensen kunnen omgaan en affiniteit hebben met onze doelgroep.

Er wordt gereden van (ruwweg) 9 tot 10 uur, van half 1 tot half 2 en aan het eind van de middag tussen ongeveer 4 en 5 uur.
Laat ons weten wat je kunt betekenen. We zijn blij als je meehelpt om het Hof mogelijk te maken.

We horen graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze coördinator Karin 06 4004 1985.

——————————

Wie wordt begeleider bij het Hof?

We zoeken één collega per direct en mogelijk nog iemand per januari.

De nieuwe begeleider (m/v) die we zoeken begeleidt een per dagdeel wisselende groep van maximaal 10 deelnemers en maximaal 5 vrijwilligers. Het gaat om een betaalde functie.

De vacature wordt voor één of meer dagen ingevuld, afhankelijk van beschikbaarheid. Dit wordt in overleg bepaald.

De begeleider werkt met vrijwilligers als team samen om een stimulerend en bij de deelnemers passend programma te realiseren. Koffie en de lunch worden ook met elkaar verzorgd.
Verder zorgt zij/hij voor een goede sfeer waar ruimte is voor positieve aandacht en veel gezelligheid.

Begeleiders hebben een relevante HBO- of eventueel MBO-opleiding of zijn in opleiding. Ze moeten met verschillende doelgroepen kunnen werken en dus ook gericht en gevarieerd activiteiten kunnen aanbieden. Zij hebben een rol bij de rapportages en bij multi-disciplinair overleg, vervangen collega’s waar mogelijk en ondersteunen de coördinator bij externe contacten.

Wij kijken uit naar reacties en ontvangen deze graag (met C.V.) op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

——————————

Het Hof zoekt Vrijwilligers

In het centrum van Lisse startten wij oktober 2019 Langeveldshof. Het Hof brengt verbinding en heel veel plezier. Het speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen.
Om het goed te doen doen we het graag samen. Daarom zoeken wij regelmatig vrijwilligers die het Hof, en vooral de deelnemers natuurlijk, een warm hart toedragen.
Kom je ook helpen?

Vrijwilligers maken het Hof

Langeveldshof is bedoeld voor mensen die een steuntje kunnen gebruiken. Dit kunnen mensen zijn met beginnende dementie, ouderen maar ook jongeren, mensen met een verstandelijke beperking of lichte psychiatrische problematiek en mensen die herstellende zijn van een ziekte of ongeval. Mensen die weer willen wennen aan een werkritme kunnen bij ons daarmee aan de slag.

Vrijwilligers bij het Hof zijn er vaste dagen of halve dagen en worden meestal gekoppeld aan deelnemers van het Hof die er dan ook zijn. Omdat zij samen activiteiten ondernemen ontstaan vaak hechte groepen mensen die naar elkaar omkijken.
Een specifieke groep vrijwilligers rijdt met onze bus. Zij halen deelnemers thuis op en brengen ze weer naar huis.

Wij vragen een VOG en sluiten een vrijwilligersovereenkomst met je af. Verder zijn er regelmatig bijeenkomsten en trainingen.

Wat vindt jij leuk om te doen? We maken graag kennis met je.

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel onze coördinator Karin 06 4004 1985. Tot snel!

 

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Begeleiders (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof actief als altijd

Na een periode van gedwongen sluiting vanwege het coronavirus is ontmoetingscentrum Langeveldshof weer open en actief als altijd binnen de Oude School in Lisse.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...