Open dag Langeveldshof 2021

We zijn trots dat op Zaterdag 11 september alweer de derde Open Dag bij Langeveldshof plaatsvindt. Iedereen is van harte welkom. Vaak komen familie en bekenden van onze deelnemers tijdens de Open Dag zelf even een kijkje nemen, naast omwonenden en mensen die geïnteresseerd zijn in passende zorg of in vrijwilligerswerk. Op 11 september is het ook Open Monumentendag in Lisse. De Oude School, waar Langeveldshof is gevestigd, is dan te bezichtigen.

Zeemanskoor de Torren

Vorig jaar werd de Open Dag van Langeveldshof geopend door Wethouder Langeveld van de gemeente Lisse. Dit jaar wordt de Open Dag geopend door Zeemanskoor de Torren uit Lisse. Voor het eerst na een lange periode dat er niet werd opgetreden zullen de Torren weer te beluisteren zijn. Dit zal vast en zeker weer voor veel gezelligheid zal zorgen. De Torren zingen omstreeks 10 uur en omstreeks 11 uur bij de Oude School, Heereweg 253 Lisse.

Expositie

Nog iets om trots op te zijn is de speciale expositie die dit jaar tijdens de Open Dag in de Oude School te zien is. Werkstukken die deelnemers van Langeveldshof het afgelopen jaar hebben gemaakt zijn te bewonderen. Voor familieleden en vrienden een belangrijke reden om die dag even langs te komen, verwacht de organisatie.

Heeft u vragen over Langeveldshof of vraagt u zich af of het Hof bij u past? Onze coördinator Karin staat u graag te woord.
Karin is te bereiken via 06 25136474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Vacatures

Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Langeveldshof is altijd op zoek naar mensen die ons team verder willen komen versterken. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...