Langeveldshof heeft regelmatig plekken beschikbaar, neem contact op!

Op dit moment zijn er plaatsen beschikbaar, u kunt u hiervoor aanmelden.

Vanwege het coronavirus zijn onze groepen kleiner dan gebruikelijk. We hebben extra plaatsen mogelijk gemaakt door vaker open te gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn dan maken we graag telefonisch kennis met u. We horen dan graag wat goed bij u past.

Het kan voorkomen dat u van ons te horen krijgt dat u even moet wachten tot er een geschikt plekje is. U kunt dan wel alvast een indicatie aanvragen.

Ontmoetingscentrum Langeveldshof biedt een goede besteding van de dag. Het draagt bij aan bestrijding van eenzaamheid, een goede gezondheid en ondersteunt actief ouder worden en herstel waar mogelijk. We spelen in op alle leeftijden, achtergronden of voorkeuren. We stimuleren onderling contact op een ongedwongen en veilige manier. Het Hof stimuleert contact tussen jong en oud en draagt bij aan sociale diversiteit.

Meer weten? Neem contact op met onze coördinator Karin Kuiper via 06 25136474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen over Langeveldshof? U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Open dag Langeveldshof 2021

Nieuwsgierig? Onze Open Dag zal dit jaar zijn op zaterdag 11 september en wordt weer heel gezellig. Kom je een kijkje nemen? 

Lees meer...

Kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Vacatures

Vrijwilligers (m/v) gezocht! - Chauffeurs (m/v) gezocht! 

Wij zoeken vrijwilligers als sfeermaker en vrijwillige chauffeurs. Kom jij ons versterken en Langeveldshof mogelijk maken?

Lees meer...

Langeveldshof is open

Na de gedwongen sluiting vanwege het coronavirus in het voorjaar van 2020 is ontmoetingscentrum Langeveldshof open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Langeveldshof is altijd op zoek naar mensen die ons team verder willen komen versterken. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...