Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. We maken graag kennis met u en horen dan graag wat goed bij u past.

Ontmoetingscentrum Langeveldshof biedt een goede besteding van de dag. Het draagt bij aan bestrijding van eenzaamheid, een goede gezondheid en ondersteunt actief ouder worden en herstel waar mogelijk. We spelen in op alle leeftijden, achtergronden of voorkeuren. We stimuleren onderling contact op een ongedwongen en veilige manier. Het Hof stimuleert contact tussen jong en oud en draagt bij aan sociale diversiteit.

Er zijn op verschillende dagen nog plekjes voor deelnemers beschikbaar. Een keertje komen kijken? U bent van harte welkom. Maak een afspraak met onze coördinator Karin Kuiper via 06 4004 1984 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen over Langeveldshof? U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Begeleiders (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof actief als altijd

Na een periode van gedwongen sluiting vanwege het coronavirus is ontmoetingscentrum Langeveldshof weer open en actief als altijd binnen de Oude School in Lisse.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...