Langeveldshof open tijdens tweede lockdown

Op dit moment is er sprake van een lockdown in Nederland om het aantal besmettingen met het coronavirus naar beneden te brengen. Veel locaties zijn gedurende deze periode gesloten. Een heftige ingreep in ons dagelijks leven.

We zijn blij en dankbaar dat van de eerste lockdown is geleerd en dat zorg en begeleiding van kwetsbare mensen door mag gaan. Eenzaamheid is ook ingrijpend.

Dit betekent dat we bij Langeveldshof alle dagdelen open zijn. Dit betekent ook dat we extra scherp zullen zijn op het naleven van de maatregelen om besmettingen zoveel we kunnen te voorkomen. Want gezondheid voor iedereen staat voorop.

Mocht je vragen hebben over onze corona maatregelen dan geven we graag aan wat we doen. Extra input voor wat betreft de corona maatregelen is van harte welkom. Samen zorgen we voor goede en veilige zorg.

Tijdens de eerste lockdown was Langeveldshof gesloten

Tijdens de eerste lockdown moest het Hof dicht en konden onze deelnemers niet naar onze locatie komen. We zijn zo goed mogelijk met hen in contact gebleven. Er is veel gebeld, er zijn kaartjes gestuurd en bloemetjes gebracht en er is hier en daar door een beroepskracht op individuele basis dagbesteding verzorgd. Het was voor iedereen een hele moeilijke tijd en we waren dan ook blij dat in juni de locatie weer open kon zijn, rekening houdend met de geldende voorschriften.

Voor zowel ons team als de deelnemers betekende dat weer genieten. We konden elkaar weer zien en ontmoeten en weer actief aan de slag met wat goed bij ons past. Dat is voor iedereen natuurlijk iets anders. Wat voor de meesten geldt is dat erop uit gaan en een gezellige lunch zeker aanspreekt. Door de gezellige dag weten we weer precies waarom met elkaar genieten zo belangrijk is.

Laten we oog hebben voor elkaar. Aandacht voor elkaar helpt ons hier doorheen te komen.

Heeft u vragen over Langeveldshof en of wilt u eens komen kennismaken? 
Onze coördinator Karin Kuiper staat u graag te woord en is te bereiken via 06 25136474 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof open tijdens tweede lockdown

Na gedwongen sluiting vanwege het coronavirus dit voorjaar is ontmoetingscentrum Langeveldshof tijdens de tweede lockdown open.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Telefonisch kennismaken met Langeveldshof

Er is momenteel geen wachtlijst bij Langeveldshof, regelmatig komen er plaatsen beschikbaar. U kunt u hiervoor aanmelden. We kijken uit naar een telefonische kennismaking!

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...