Het Hof start dagbesteding in de Oude School in Lisse

Dat wordt een prachtige plek!

Na een zorgvuldige voorbereiding en het nodige warmdraaien, door onder meer een High-tea en een voorjaarslunch, gaat Langeveldshof najaar 2019 starten met dagbesteding. We hebben ruimte gevonden in de gymzaal van de Oude School in Lisse. Het wordt een fijne plek die midden in de samenleving staat. We kunnen er aan de slag met tuinieren, bloemen en planten maar ook met creativiteit en lekker eten. Het Hof is er voor mensen die overdag niet alleen willen of kunnen zijn, nuttig bezig willen zijn, structuur kunnen gebruiken of hulp nodig hebben bij werk.

de Oude School in Lisse

In Lisse is het sociaal-cultureel veld volop in ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is de aankoop van de voormalige lagere school in Lisse, ook wel bekend als Oude School (Heereweg 251-253 Lisse) door twee kunstenaars. Sinds 2008 is de groep waar zij deel van uitmaken actief geweest op een tijdelijke locatie in Lisse. In de Oude School hebben kunstenaars, amateurkunst en sociaal-maatschappelijke activiteiten hun thuis gevonden. Renovatie van het pand zorgde ervoor dat er in de voormalige gymzaal ruimte is ontstaan voor dagbesteding door Langeveldshof. De Oude School in Lisse ontwikkeld zich daarmee tot een multifunctionele accommodatie op sociaal-cultureel gebied.

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Begeleiders (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof actief als altijd

Na een periode van gedwongen sluiting vanwege het coronavirus is ontmoetingscentrum Langeveldshof weer open en actief als altijd binnen de Oude School in Lisse.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...