14 februari 2018: Sassenheim Bakt en oud-Hollandse spelletjes 

Sassenheim bakt op Valentijnsdag

Thuisbakkers die er even uitwillen opgelet! Op woensdag 14 februari bakken we tijdens de spelletjesochtend van Langeveldshof heerlijke
zoetigheden. Doe je mee?
Om 10.00 beginnen we. Je mag bij jou thuis of gezellig bij Langeveldshof bakken. Om 11.00 moet het klaar zijn en breng je het naar het hof. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld wat je zou willen bakken.

Gezelligheid en spelletjes

Ben je toe aan een gezellige ochtend, en hou je van spelletjes, dan ontvangt het team van Langeveldshof je 14 februari graag vanaf 10.00 uur. We gaan lekkernijen bakken en je kunt verschillende oud-Hollandse spelletjes doen. Je kunt natuurlijk ook een eigen spelletje meenemen. Om 11.30 sluiten we af met een kopje thee met de zelfgebakken zoetigheden.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Iedere tweede woensdag

Langeveldshof is een maatschappelijk initiatief gericht op activiteiten en begeleiding overdag voor mensen die dat kunnen gebruiken. We bieden iedere tweede woensdag van de maand een activiteit in de Hofhut in Sassenheim.

 

Nieuws

Vacatures

Chauffeurs (m/v) gezocht! Begeleiders (m/v) gezocht! Vrijwilligers (m/v) gezocht!

Lees meer...

Langeveldshof actief als altijd

Na een periode van gedwongen sluiting vanwege het coronavirus is ontmoetingscentrum Langeveldshof weer open en actief als altijd binnen de Oude School in Lisse.

Lees meer...

Het Hof zoekt Vrijwilligers

Het Hof zoekt vrijwilligers. Neem contact op en kom een keer kennismaken!

Lees meer...

Langeveldshof heeft nog plek, kom langs

Bij Langeveldshof is er geen wachtlijst, u kunt direct starten als u dat wilt. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Lees meer...

Open dag Langeveldshof 2020

Wethouder Langeveld opent open dag Langeveldshof op 5 september. Kom langs! Dan kun je Langeveldshof komen beleven.

Lees meer...